I dag skal vi se Inside Job i samfundsfag, eftersom vi har om den globale økonomi. I den forbindelse er vi tre piger der laver kage til klassen. Jeg valgte derfor at lave After Eight-cupcakes. Jeg har brugt en grundopskrift på chokoladecupcakes med chokolade frosting, men har her bare skiftet den smeltede chokolade ud med smeltet After Eight og undladt at blande kakaoen i. Hvis chokoladen ønskes som en integreret del af kagen i stedet for klumper, skal den selvfølgelig bare smeltes, i stedet for hakkes som i opskriften.
Opskrift(ca. 12 stk.)100 g. mel
20 g. usødet kakao
140 g. sukker
1 1/2 tsk. bagepulver
40 g. blødt, usaltet smør
1,2 dl. letmælk
1 æg
1 tsk. vaniljesukker
50 g. chokolade
Topping
300 g. flormelis
100 g. blødt, usaltet smør
0,4 dl. letmælk
50 g. chokolade
Ekstra After Eight til pynt
Mynte til pynt
Forvarm ovnen til 170 grader.
Pisk smør, mel, sukker og bagepulver.
Pisk mælk, æg og vaniljesukker i en anden skål og bland de to skåles indhold sammen. Pisk til en glat konsistens opnår. Vend den hakkede chokolade i dejen.
Læg papirsformene i en muffinsform og fyld formene 2/3 op til kanten. Bag 20-25 minutter og lad kagerne afkøle inden frostningen smøres på.
Smelt chokoladen til toppingen og lad den køle af.
Pisk flormelis og smør og tilsæt mælken.
Pisk den smeltede chokolade i - jo længere toppingen piskes, des lettere bliver den.
Smør toppingen på kagen eller brug eventuelt en tylle som jeg har gjort.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar