onsdag den 16. november 2011

Disse lækre oreo cupcakes er egentlig ret nemme at lave og smager dejligt. Jeg anbefaler at lave kagen om aftenen og frostingen om morgenen, da kagerne alligevel skal være kolde når den påføres.

Hjerter:
1 plade mørk chokolade, gerne 80%

Dej:
30 Oreo's
450 g. sukker
255 g. mel
80 g. kakao
1 1/2 tsk. bagepulver
1 1/2 tsk. natron
1 tsk. salt
2 æg
240 ml. mælk
120 ml olivenolie
2 tsk. vanilje essens
240 ml. kogende vand

Frosting:
250 g. flormelis
125 g. usaltet, blødt smør
Vand
1-2 tsk. vanilje essens
Halvdelen af kiksene uden cremen

Smelt en plade mørk chokolade og tegn hjerter på et stykke bagepapir og stil dem ind i køleskabet. Twist derefter kiksene og placer en halv oreo i hver form(delen med cremen) og hæld 3/4 dej i formene over kiksen. Kiksedelen uden creme gemmes. Efter tilføjelse af det kogende vand, vil blandingen være ret tynd. Sigt melet for luftigere konsistens. Bag dem i 22-25 min. ved 177 grader og lad dem stå på køkkenbordet med et viskestykke over. Næste morgen laves frostningen der blandes med vandet til sidst, der skal doseres efter ønskede konsistens. Den kommes i en frysepose med et lille hul i hjørnet og sprøjtes rundt på hver cupcake. Brug eventuelt en stjernetylle, men vær opmærksom på der ikke må være særlig store kiksestykker i frostingen så. Chokoladehjerterne tages ud af køleskabet, tages forsigtigt af bagepapiret og stikkes ned i frostingen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar