onsdag den 9. november 2011

Da jeg har fri i dag , tænkte jeg det var en perfekt anledning til at lave aftensmad til Alberte i går. Forretten bestod af rodfrugtchips(dette er det større projekt, som tidligere nævnt) og blomkålsdeller med spinatpesto. Til hovedret spiste vi spinatfettuccine med laks og porrer og crème brûlée til dessert. Både dellerne og pestoen blev ret rustik, da jeg ikke kunne finde vores foodprocessor, men hakkede alt ved håndkraft. Men smagte godt nok alligevel. Bestod af blomkål, mandler, æg, mynte og mel. I pestoen var der spinat, valnødder, parmesan, citron og olivenolie. Vi spiste maden stille og roligt, det tog også kun tre timer. Efter de to, tog jeg crème brûléen ud af køleskabet, dryssede dem med sukker og flamberede dem. Lækker konsistens. Man skulle ikke tro det, men vi fik kvalme efter kun én lille skål som den der ses på nederste billede. I dag har jeg ryddet op, gjort rent og hygget med med noget kaffe. Om 50 min skal jeg på arbejde og når jeg kommer hjem igen står den på onsdags tv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar