Forrest: Gravadlaks med frisk dild og dilddressing på fuldkornsknækbrød. Bagerst: Gedeost med akaciehonning og tomater på fuldkornsknækbrød.
Dette digt handler om knækbrød.
Alt er godt, men foretrækker den sprød.
Kødpålæg, æg, fisk - alt er godt.
Jeg kan lide det hele, stegt eller råt.
Men pas på med ikke at gå for langt.
På knækbrødet skulle der nødigt blive for trangt.
Det er vigtigt at skabe en perfekt balance.
Der er dog intet der hedder for meget ekstravagance.
En lækker én er den med roastbeef.
Hver gang den kommer på tungen er det en relief.
Især hvis den er med remo og ristede løg.
Hver gang udvikler det sig og kulminerer i et kæmpe nøj.
Gedeost og akaciehonning, gerne sød.
Den hjælper mig hver gang jeg er i nød.
For ofte kan jeg føle mig trist og sart.
Som jeg er den eneste knækbrødselsker af min art.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar